Veilig betalen


Bij Oh My Dog betaal je eenvoudig online en 100% veilig.

In stap 5 van jouw bestelproces selecteer je de gewenste betaalmethode. Daarna wordt je even doorverwezen naar een beveiligde pagina van onze betaalpartner Mollie B.V. Jouw betaalgegevens en creditcardgegevens worden enkel gebruikt voor de betaling en worden nooit vrijgegeven aan andere partijen.

Overzicht betalingsmethoden:

Hoe kan ik online betalen?

Noot: Welke betaalmethode je ook kiest, we kunnen jouw pakket pas leveren als we de betaling ontvangen hebben.

Betaling met debetkaart: Bancontact/MisterCash

Bij dit soort betaling ontvangen wij vrijwel meteen de betaling. Zo kan jouw pakket snel klaargemaakt worden voor verzending. Algemeen geldt voor een levering in België: vóór 10u besteld = de volgende dag aan huis geleverd. Voor verzending naar Nederland geldt: vóór 10u besteld = binnen de 2 werkdagen geleverd.

Betaling rechtstreeks via Belfius Direct Net/ KBC

Heb je een rekening bij Belfius of KBC, dan kan je rechtstreeks via hun online banking systeem jouw bestelling betalen. Kies je voor deze betaalmethode, dan zal je onmiddellijk doorverwezen worden naar de veilige en vertrouwde betaalomgeving van jouw bank om de betaling uit te voeren.

Betaling met bankoverschrijving

Noot: Bij een betaling met een bankoverschrijving ontvangen wij de betaling niet onmiddellijk en duurt de leveringstermijn bijgevolg iets langer. Jouw pakket wordt pas verzonden als de betaling op onze rekening verschijnt. Een betaling is gemiddeld zo’n 4 bankwerkdagen onderweg, afhankelijk van de bankinstelling.