Wie zijn we?
Al ons gehele leven hebben we onze passie voor honden en alles wat daarmee te maken heeft. Ons idee is zo ontstaan om ons huis om te toveren tot een kleinschalig luxe hotel voor ieders trouwe viervoeter.

Wij, Sanne en Enzo, zijn een jong en dynamisch koppel met een groot hart voor dieren; met in het bijzonder honden. Na ons gehele leven samen te wonen met deze wonderlijke dieren hebben we onze kennis en ervaring gebundeld om zo een locatie te kunnen bouwen die volgens ons uniek is in zijn soort. Wij zijn officieel erkend en gevormd als dierenverzorgers en staan ook ten dienste van het dierenasiel te Sint-Truiden, voor wie we regelmatig als pleeggezin fungeren om zo mee te helpen aan een forever home.

 

 

Waarom voor ons kiezen?

Onze persoonlijke aanpak en zorg voor jullie honden hangt geheel af van hoe ze thuis opgevoed worden. Hier zullen dezelfde regels, commando's en gewoonten zoveel mogelijk behouden worden (in de mate van het mogelijke).

Onze kennels zijn uitgerust met camera's, warmte lampen, rookmelders en ieder huisje beschikt ook over zijn eigen zetel om in te ontspannen. Wij proberen hiermee de huiselijke sfeer naar de kennels toe te brengen om zo je hond toch dat knusse gevoel van thuis te geven.
Wij zijn geen huiselijk hotel dus de honden kunnen niet mee binnen bij ons omdat we reeds 5 honden van onszelf hebben, maar we zijn heel de dag bezig met jullie trouwe viervoeters dus ze zitten enkel in een "huisje" om te slapen tijdens de nacht voor ieders veiligheid.

 

Onze 5 honden